Site logo
Η σελίδα είναι σε δοκιμαστική έκδοση. Μπορεί να υπάρχουν λάθη στις διευθύνσεις και στα τηλέφωνο όπως και στις τοποθεσίες. Καμία ευθύνη δεν φέρουμε για τυχόν τέτοια λάθη. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μας.

Μεταγραφικός στόχος Γερμανικής Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών, ο Κομοτηναίος Πάρης Μαρινέλης

Στο μεταγραφικό στόχαστρο Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών της Γερμανίας, έχει μπει ο Κομοτηναίος Πάρης Μαρινέλης, επικεφαλής προπονητής της Budo Academy Figfters P. Marinelis του Πανθρακικού Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνής.

Οι Γερμανοί αναγνωρίζοντας την αξία και το υψηλό επίπεδο του Κομοτηναίου προπονητή, συν το γεγονός οτι έχει αναδείξει σειρά πρωταθλητών σε Ελλάδα και σε διεθνείς διοργανώσεις, του έχουν υποβάλλει άκρως δελεαστική πρόταση, καθώς προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στη Γερμανία, δέχονται το ποσό της αμοιβής του να το ορίσει ο ίδιος.

“Γνωρίζοντας την αθλητική πορεία σας και τις επιτυχίες των αθλητών σας σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, επιθυμούμε συνεργασία για την εκμάθηση και προετοιμασία των αθλητών στο άθλημα του Ζίου-Ζίτσου”, αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους προς τον διακεκριμένο Κομοτηναίο αθλητή και προπονητή.

Πλούσιο παλμαρέ διακρίσεων

Ο Πάρης Μαρινέλης μετρά 34 χρόνια ενασχόλησης με τις μαχητικές τέχνες και είναι αναγνωρισμένος προπονητής από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης και πέντε Dan Ju-Jitsu, και μαύρης ζώνης και τριών Dan Okinawa Karate. Έχει αναδειχθεί επτά φορές χρυσός Πανελληνιονίκης καθώς και χρυσός Βαλκανιονίκης Ju-Jitsu, έχοντας υπάρξει επί σειρά ετών μέλος της Εθνικής Ελλάδος Ju-Jitsu. Είναι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής αυτοάμυνας σε Στρατό και Αστυνομία.

Προσγειωμένος και στοχοπροσηλωμένος

Αν και θεωρείται brand name του χώρου όχι απλώς στη Θράκη αλλά και σε επίπεδο νορείου Ελλάδος και όχι μόνο, ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος, στοχοπροσηλωμένος, και…τοπικιστής με τη θετική σημασία της λέξης, γι’ αυτό και χωρίς δεύτερη σκέψη, έχει πάρει την απόφασή του. Χαρακτηριστικά, μας δήλωσε:

“Τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύω σαν εκπαιδευτής, έχω τη χαρά να είμαι ανάμεσα σε τέτοιους αθλητές, που είτε διαπρέπουν αγωνιστικά σε διεθνείς διοργανώσεις, είτε θα διαπρέψουν στο μέλλον, αλλά και σε έναν σύλλογο του οποίου οι αθλητές περιμένουν να εκπληρώσουμε μαζί τα όνειρά τους. Είναι, επομένως, για μένα, δύσκολο να απογοητεύσω τέτοιους αθλητές και να δεχτώ να αναλάβω την Ακαδημία του εξωτερικού, όσο κι αν με τιμά η πρόταση, όσο δελεαστική και αν είναι. Ευχαριστώ πολύ τούς ανθρώπους που με στηρίζουν και μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίζω το έργο μου. Μαζί θα εκπληρώνουμε κάθε όνειρο, μαζί θα πετύχουμε κάθε στόχο – εύκολο και δύσκολο”.

 

Blue Travel: Απολαύστε το ταξίδι σας με ασφάλεια και άνεση – Από την Κομοτηνή προς…κάθε προορισμό!

Με έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων, έμπειρους και φιλικούς οδηγούς, κάθε ταξίδι με το Blue Travel, είναι απολαυστικό. Το Blue Travel εγγυάται την ασφάλεια, την άνεση

Read More »

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή

Νέες γεύσεις έχει προσθέσει στο ήδη πλούσιο και πεντανόστιμο μενού του, ο “Μπουφές του Σταθμού” στην Κομοτηνή. Πλέον μπορείτε να παραγγείλετε και να γευτείτε κοντοσούβλι

Read More »

Εγγραφές στην Πρότυπη Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών BUDO ACADEMY FIGHTERS P. Marinelis

Στην Πρότυπη Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών BUDO ACADEMY FIGHTERS P. Marinelis, τα όνειρα πραγματοποιούνται! Οι εγγραφές για την καινούργια σεζόν 2022-2023 είναι δωρεάν και άρχισαν! Δωρεάν,

Read More »

Εγγραφές στο κορυφαίο Ωδείο Μ. Συκάκη

Ανοίγει τη Δευτέρα 22/08 η Γραμματεία του κορυφαίου Ωδείου της Κομοτηνής, “Μ. Συκάκη”, στην οδό Παιωνίου 15. Κάθε απόγευμα κατά τις ώρες 17:00-20:30 θα παρέχονται

Read More »